Støtt salongen i en utfordrende periode!

Kjøp et gavekort du kan bruke når vi åpner igjen.

Kjære kunde, 12. mars måtte alle salonger landet over stenge ned, som et tiltak mot spredning av koronaviruset. Vi er derfor inne i en krevende periode – og vil i den forbindelse informere deg om at vi fremdeles selger gavekort!

I kampanjen #Støttdinsalong tilbyr vi kjøp av et solidarisk gavekort med valgfritt beløp, som kan brukes både på produkter og behandlinger. Ved å kjøpe et gavekort støtter du salongen i en økonomisk utfordrende situasjon – og vi i salongen kan med trygghet se fram til et besøk fra deg når vi åpner igjen!

Vi takker for din støtte i en utfordrende periode, og gleder oss til å se deg tilbake i salongen. Da står vi klar for å ta vare på deg!

Digitale gavekort leveres med en SMS-melding fra ditt mobilnummer. Kjøper du gavekort til deg selv, velger du levering til ditt eget nummer. Kjøper du gavekort til noen andre? Gjør overraskelsen ekstra fin med en personlig videohilsen, eller legg til et bilde og koselig melding. Gavekortet kan sees på en nettside eller i Fixit-appen, og du ser hvordan det fungerer i videoen nedenfor.

Se hvordan digitale gavekort fungerer i videoen:

Du mottar kampanje-sms fra Knarvik Hud og Fotpleieklinikk fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende e-post til post@hudogfotpleie.no.